課題研究 2019/02/13

【ソーシャル・ビジネス】高校生起業家教育プレゼンテーション大会

2月13日、ソーシャルビジネス班の貞元愛梨さんと松尾桜子さんの2人が、東京で高校生起業家教育プレゼンテーション大会に出場しました。9月に北九州予選を通過し、日本全国から選ばれた10チームの1つとして、全国大会に出場しました。彼女たちは、[TO THE]という旅アプリを提案し、審査員特別賞(2位)に選ばれました。

On February 13, two students from the social business research project group attended the ‘High School Student Entrepreneurship Presentation Competition’ in Tokyo. Having won the Kitakyushu competition in September, the students were one of ten teams from around Japan to participate. They presented their business idea for a travel application called “TO THE”, and were awarded with a special prize.

高校生起業家教育プレゼンテーション大会

【ソーシャル・ビジネス】 その他の活動報告