課題研究 2019/02/08、02/09

高校生国際シンポジウム 優秀賞受賞

2月8日、9日に「第4回高校生国際シンポジウム」が開催され、本校からは山口樂々賀さんが参加しました。山口さんは北九州市の風力発電産業についての発表をし、優秀賞を受賞しました。

On February 8th and 9th ,“International Symposium for High School Students” was held in Kagoshima. Raraka Yamaguchi participated in this competition from our school and presented her research about the wind power industry in Kitakyushu. She received an outstanding performance award.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 高校生国際シンポジウム 優秀賞受賞
明治学園中学高等学校 SGH活動報告 【南方海域】九大アカデミックフェスティバル 優秀賞受賞