課題研究 2017/07/26、07/27

【ソーシャルビジネス】AAR Japan・IOM訪問

7月26日(水)・27日(木)、課題研究『ソーシャルビジネス』のうちハイチについて研究しているグループが、認定NPO法人 難民を助ける会(AAR Japan)と国際移住機関(IOM)でお話をうかがい、AAR Japanでは現在調べたことについてプレゼンテーションを行ってきました。現地に詳しい方々から貴重な助言を得ることができ、今後どのように研究を進めていくかを考えるよい機会となりました。

On July 26 and 27, the social business group (Project Research) who are studying about Haiti visited AAR Japan (Association for Aid and Relief, Japan) and IOM (International Organization for Migration). At AAR Japan the students gave a presentation about what they are researching about now. The students were able to get detailed and valuable advice on how to think how to proceed with their study from now on.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 【ソーシャルビジネス】AAR Japan・IOM訪問